BannerFans.com

Gårdagen

Hej hopp.

igår gjorde jag mer än la in ett inlägg om den hemska världen.

Mina följeslagare, Penny, Frida, Marie , Isak & Sky följde med oss till Åkeshov djurklinik. Vi skulle alltså vaccinera Rocky & Rambo för första gången (=
Oj vad de skötte sig snyggt. Vägde dem. Rocky vägde 4.5kg och Rambo 3.5kg, De har blitt 2 stora grabbar (=

Det var första gången jag var utanför kattstallet och Hundstallets dörrar och INTE kände mig dragen för att kliva in och plocka med mig en hund. Jag känner mig SÅ toppen nöjd med min lilla Sky och Rocky - Rambo. De djuren är mina kärlekar mitt liv mitt hopp !  ♥

Väl hemma igen invigde Jag, Penny, Frida, Sky & Melvin gräsmattan. Mös i solen och prata strunt. Mys pys..

                                                               Frida & Mellvin

                                                            Frida & Sky

                                                                  Penny Frida & melvin

Onda tanke, en hemsk värld

För er som inte hängt med under dessa händelsrika år av mitt liv. Här kommer en truddelutt
Kände för att skriva ned lite för min egna skull.!!


I Låg-mellan stadiet hade jag det tufft. i Ca 1½ år blev jag mobbad. En utav mina vänner lyckades vända nästan hela klassen emot mig. Jag var tydligen "Lebb" och För smal. Visst var jag tunn som en sticka men jag åt som en häst!

I högstadiet började jag "om". Beslöt mig för att inte låta NÅGON sätta sig på mig igen. Inte låta NÅGON trampa på mig igen eller behandla mig som inget värt! Därav blev jag kánske e liten smula "för" kaxig/hård/kall eller vad ni nu vill kalla det. Vänner hade jag iallfall. Min pappa råka ut för en olycka när jg började 7.an och i samband med det så gick mammas och hennes mans hund bort + att pappa och hans kvinna skilde sig. Det var en ganska tuff tid. Men så e det ju för alla i den åldern?!

I 9.an stormtrivdes jag. Vad jag kan minnas iallfall. Visst det var alltid lika jobbigt att plugga och försöka hänga med de andra IQ-barnen i klassen. Hade svårt för det mesta, utom idrotten. Där kunde jag visa att jag iallfall någonting. För mig såg alla som en tjej som bara kunde det där med hästar!
Jag kom in på ett hästinternat. Men beslöt mig för att ta ett ledigt år innan skolstart. Under det året hände en del.
Jag jobbade "aset" av mig på Donken, blev illa behandlad, skada ryggen. Sa upp mig och flydde  till Skåne.
Väl tillbaka började jag ta på mig STORA ansvar i stallet. Jobbade i stallet, i sall cafet, och red andras hästar. Kanske låter som en dröm? NEJ det blev int så. För stunden JA. Men slet ut mig totalt. Tappa intresset för hästar och beslöt mig för att söka till någon annan skola. Det blev Hotell & Restaurang Globen.
Jag började jobba återigen på Donken. Började festa och hänga ute på kvällarna. Träffde min första kärlek.!

Gymnasiumet träffade jag en massa bra människor och givetsvis sämre människor oxå. Men trivdes, ja det gjorde jag.
Åh vad jag grät över att sluta skolan.
Under gymnasiumtiden såg folket runtomkring mig som den: Glada, spralliga , tokiga, kaxiga, hårda tjejen. Alla trodde de kunde läsa mig som en öppen bok.
Men där hemma hos min pojkvän, med hans familj. Där låg jag mestadels och grät... Mådde otroligt dåligt under en tid. Började gå hos en kvinna via ungdomsmottagningen för att "lätta" på hjärtat. Det blev något bättre. Förutom varje höst. Då gick jg ned mig igen. Blev ofta uppesittande på nätterna och grät, ville inte leva. En massa onda tankar..
Detta visste ingen i skolan om. Visst öppen var jg och kunde tala om allt men det var bara ytligt. För man gömmer sig bakom väggar, väggar av stål! JAg var ju den spralliga framåt kaxiga tjejen. linda von Rosen..

Jag kände allmer att jg och min kärlek gled åt 2 olika håll. Och det sluta med att jag gjorde slut..
Jag gjorde slut med den familjen. Familjen jag bott hos i 2 år!
Familjen blev MYCKET arga/besvikna. Tror de mest var ledsna. Men de visade det på fel sätt!...
Jag blev tillsammans med en ny direkt efter. Men insåg att jag behövde vara ensam. Ensam och hitta mitt "Jag" igen. Stå på "egna" ben igen..

I vanlig ordning väldigt inpulsiv, skulle resa hit och dit. Skulle jobba utomlands. Jobba och bo neråt i landet osv osv. Som vanligt. Jag målar upp massor av önskemål. Och jag lovar er. Jag var 99,9 % påväg att göra allt detta. Och jag hade även möjligheten. MEN när dagen väl var där. Så ångra jag mig. Jag backa ur ALLT! Detta gjorde att jag lasta på mig ännu mer ångest och besvikelse över mig själv. Tyckte jag inte klara något, inte kunde genomföra allt jag ville och tänkte/drömde om. För alla andra verkade det så lätt. Så lätt att göra det de ville. Men inte jag. Jag kunde inte. Fråga mig inte vaför för det vet jag inte ...

Jag levde en tid ihop md en av mina käraste vänner. Och det sket sig med tiden det oxå. Vi var allt för olika när allt kom omkring.. Jag fick flytta åter hem igen. Åter hem till dem som vad jag tyckte behandlade mig fel. Tänk vad man inte har en aning om vad som händer och sker bakom den fina utsidan??

Att jag led av att min mor drack för mycket (i mina ögon) att herren i huset var allmänt oförskämd mot en i familjen?
Allt jag igentligen ville var att vara barn och leva med min pappa. Allt jag ville var bara att jag skulle klara skolan Perfekt, klar jobben perfekt, klara hästarna perfekt, vara den bästa kompisen, vara den alla skulle vara stolta över! Men det går inte. Jag hr insett det nu. Önskar bara att någon hade hejdat mig tidigare och förklarat..

Min pappa ÄLSKAR JAG över ALLT.

Tiden gick. Jag ramla runt i olika mäns sängar. Jobbade här ,jobbade där. Alltid något nytt. Alltid något som visade sig att jag inte klara av ..

När jag flyttat hem återigen. Tog det inte lång stund innan jag blev inneboende hos en annan vän. Det fungerade bra.
Men ingen visste om att det var där allt började rasa "på riktigt"..
Balkongen, höjden, den var väldigt väldigt lockande en gång.. Men det blev aldrig av..

Min pappa ÄR den BÄSTA.

Flytta återigen he igen. Denna gång på allvar. Skulle ge mig fasiken på att hitta ett eget boende. Bara ta hand om mig själv.
Var mycket mycket ledsen på den tiden. Klara inte av att vara ensam. Fest? Kompis? Kille? någon eller något blev det alltid. alltid vara med någon, aldrig vara själv. Varför? jag var rädd att vara ensam. Ensam med mina tankar.. Tankarna drev mig till onda tankar.. Inte bra tankar..

Men en dag. En dag måste solen lyst extra. Extra mycket på ljust mig. Ja på mig?? helt otroligt. Visserligen var jag sjuk. Var på arbetet och så klev det in helt underabt vacker/snygg/läcker / stilig man. Denna man flög mig upp till molnen. Tog mig till den ljusa sidan åter igen. Den som jag inte trodde fanns.
Denna man lever jag idag tillsammans med. Har 1 hund 2 katter och kärlek som vi delar på.

Dessvärre bröt ALLt ut . Alla känslor, allt inre, allt det jag gjort allt för att hejda allt jag inte ville skulle komma fram... Mina väggar av stål lyckades rasa. Lyckades brytas ned..
Jag gick ner mig något otroligt. Långt långt ned. Till en annan värld. En mörk värld. En hemsk värld. En värld där jag ej hade kommandot längre..

Denna värld önskar jag er alla att ni aldrig behöver komma till. Den är hemsk. Går inte att beskriva. En av mina käraste vänner är där nu. Hon lever i en värld som borde förintas. Det är så svårt att förklara. Det går helt enkelt inte att förklara. Finns ingen förklaring heller. Det är bara "vi" som varit Där, som vet. Som vet och förstår och har eller ser den världen. Alla har jobbiga. Jobbiga/ svåra perioder i sina liv. Men alla har inte hamnat i den hemska världen.. Och jag unnar alla de som aldrig vart där.. Lyckans er..

Idag är det den 17 Juni 2009 och jag log idag. Jag har skrattat och haft det bra. På riktigt. Jag äter vissa piller. Piller som jag börja med när jag tillslut hade kommit till en gräns. När jag hade sett nästan hela den hemska världenmed egna ögon. Gränsen fick mig att söka hjälp. Kom till folk som LYSSNADE & FÖRSTOD. Förstod på riktigt. Tog mig och min värld på riktigt.. Jag är inte stolt. Inte alls stolt över att använda hjälpmedel. Använda något som gör att jag ler och skrattar. Känner mig inte 100 % mig själv. Men min vardag skulle inte vara så pass ljus som den är trots alltidag om jag inte använde detta hjälpmedel.. En dag är jag stark. En dag är jag stark nog att klara mig själv. Klara mig utan hjälpmedel. Olika känslor. Nervös orolig upprymd över den dagen som en dag kkommer.

Och den dagen.
Den dagen och det livet ska jag ta vara på
.Ta vara på och leva.
Leva, leva efter mina egna erfarenheter av dessa onda tankar i en hemsk värld.
 Jag ska vinna.
En dag ska jag vinna!


Omge dig med vänner som ger dig possetiv energi - överge dem som ger dig negativ energi

Se det lilla possetiva i det stora negativa


Så var det över

Så nu har alla gäster åkt hem och endast 2 e vakna (;
Jag & Sky. Eller hmm enbart jag kanske. Rambo ligger och sover på stolen bredvid oss, Rocky ligger och sover högst upp på "sin" platå. Och Sky ligger bredvid mig i soffan och sover, Niklas ligger i sängen och talar i sömnen *hihi*

Idag hade vi över andra delen av Niklas släkt på fika för att fira hans 26.e födelsedag.
Jobbigt med folk, men något trevligt trots allt.

Sky`pan har varit stört trött hela dagen. Vet inte varför, kanske den llåånnggaa promenaden igår kväll som sög musten ur henne, vem vet?!
Vi var i vanlig ordning i stallet under dagen. Och Sky fick leka med Border-colli tiken Karin.
Tänkte ta mig ut i skogen med både hund och häst här snart, imorn kanske. För att se hur hon följer mig från hästryggen. Jag är inte speciellt orolig. Tror hon kommer följa mig bra. Hoppas inte hon skulle få för sig att springa framtill varken hundar eller människor som man kanske kan möta. För det gör hon ju inte när vi e ute och går. Ska se till att ha medmig något riktigt gott gott i fickan, så hon verkligen VILL vara oss nära (=

Idag skulle vi ha hämtat 3 små kattbebisar. Niklas kolega hade ju fått "oinbjudna" boende i sitt garage. En katt hona som födde 3 bebisar. Han kontakta oss och bad om hjälp. Och idag skulle vi hämta dem, men innan vi åkte så sa "Robban" att de hade försvunnit. Så vi får se om de dyker upp senare...

idag fick Valle hem en ny vovve. Åhhh så spännande undrar hur det kommer gå??!!!
Får ta och åka till henne och hälsa på de nye krabaten innan jag sticker till Cypern!



Imorn bär det troligtsvis av till stallet om jag inte e för trött!
Sen kl. 12.30 ska jag åka med R+R till vetrinären och vaccinera dem. Penny + Frida ska följa med oxå,
HIHI ska bli fett spännande och se hur jag ska ta mig dit. Lär ju åka vilse eller något sånt!


JaJa dags att jg oxå kryper ned i sängen kanske?!

Natt Natt // LINDA






Uppdatering

Hallopp(=

Nu sitter jag återigen här vid datorn i köket. Dricker te lyssnar på 3 Doors Down och blickar ut i regnet.
Jobbet hade jag ju feta ångesten för idag S= Jobbade med en Adam, en kille jag aldrig träffat förr. Men allt gick super. Väldigt trött dock. Jobbade bara med grabbarna. Alltså det sååå mycket skönare att jobba med enbart killar. Vet inte vadde e men man lixom bara e sig själv. E ju det annars oxå men endå så e det alltid lite m spänt med tjejer i omgivningen på något vis...
Fick bara en "gnutta" ångest/panik/attack. Så et var ju skönt. Sen fick jag sluta 1 timme tidigare!!

Nu har jag och Sky`pe vart ute i regnet på e kvälls promenix. Träna lite lydnad, fot & sök. Hon e sååå duktig! ♥
                                                                    Bus med den nya bollen (=




När vi hade fika tidigare i vckan för at fira Niklas så fick vi: en mickro, tavla, sprit, hundbok.
Av mig fick han ett par hörlurar till datan. Tyckte han skulle ha ett par rejäla lixom.

Ett foto av oss från förra sommaren. Vi var på ett bröllop!


Faktigst en riktigt bra bok


Den nya mickron. Fett fin tycker jag (=




Jag har äntligen hittat två st termomuggar!!!!!!!! Ha letat skitlänge. Och så fnns det på Brisak. Valde de billigaste så det förklarar ju varför de läcker lite om man inte passar sig!
Men nu kan jag ta med mig kaffe/te i bilen eller påväg till jobbet om jag får brottom (=





Idag leta jag som en dåre efter regkläder. Hittade en sån där poncho. Asbra att ha på sig när ma e ute ppromenad med Sky. Imorn ska jag testa hur bra den e att rida i oxå (=




Nej nu ska jag krypa ned i sängen. Tänkte åka te stallet imorn och hämta Eronas täcke. Och ta en längre promenad med Sky i skgen. Sen ska jag plocka upp Tess sen rida (= Hoppas vädret e någelunda bra under turen ifl!
OJ vad jag saknar Amanda!!!!!! KOM HEM!

Ha detnice // Linda & Sky

Utsikten





Såhär ser det alltså ut från där jag sitter! Deprimerande? hmm kanske

REGN

Finns det något tråkigare jobbigare fulare underbaraste mysigaste än regn??
Jo det e ju faktigst riktigt mys att ligga på natten och höra regnet tvätta ens fönster.

Nu ska jg ge mig ut i rusk vädret och ta mig till jobbet )=
Inge sura miner?! JO!!!!

Men men se later
// Linda & SKY


Adress ändring


Just det. ! Jag & Älsk registrera mig här hemma idag. Alltså så om ca 1 vecka är vi totalt officielt smbos *HIHI*
Snacka vuxen poäng hahahahaha





Linda

Färdig

Ok nu e klockan snart 01.00.
Ska lägga mig i sängen titta på 300 och svulla chips.
Ni kanske undrar var min Prins håller hus? Han styr Stockhlms stad för tillfället. Ute med jobbet. Sååå avundsjuk!!
Det e ett härligt gäng. Men men mitt hår blev typ gult. HAHA får se imorn hur det ser ut torrt haha

Mycket i görningen hihi

Hallå därute i den stora vida världen (=

Oj oj nu händer det grejorsk ni veta (=

Just för tillfället sitter jag här hemma i köket klockan är 23.36. Har lagt färg i håret och väntar spänt på hur resultatet kommer att bli !
Det e faktigst typ blont. Ljus brun lixom. *hihi* trodde ni inte va??
Och så lyssnarjag på 3 Doors Down

Har nyss kört Marie & Katja till Nyckleviken. Jag var nämligen ute och körde. Hade precis ätir middag hos mor min.
Och där kan jg lova var det som i vanlig ordning alkohol-intag i större mängder. Redan klockan 18.50 när jag kom dit hade de lyckats dricka sig härligt fulla. Hasse hade lyckats smälla i huvudet i köks-fläkten så han började blöda i huvudet och var allmänt snurrig efter smällen och alkoholen!
Mamma var oxå slirig. Inte trevligt )=
Det hela sluta med att jag blev förbannad på min mamma. Hon började mata Sky med Chips. Och jag sa att 1 chips får hon ge men sen räcker det. Och hon bara skiter i vad jag säger och lockar på Sky endå. Hon säger att det bestämmer väl inte du? AHHHHHH vd arg jag blev. Då sa jag att det e klrt JAG bestämmer hon e ju min! Hon bar viffta bort vad jag sa och fortsätte. Jag blev arg som ett bi och förklarade att om det ska vara så att hon inte kan repektera hur jag handskas med MIN hund så kommer jg inte ta med mig Sky dit i fortsättningen!!!!
Sen gick jag. Jäkla KÄRRING!!!!!!!!!!!!!!!!!

Men Hasse berömde mig, han var stolt över att jag klarat körkortet. Det var väldigt tillfredsställande att få höra det av just Hasse. Han e ju inte den som direkt droppar berömmelse över en kan man ju säga.! Sedan sa han att jag och Niklas jätte gärna få lånabåten när vi fick lust i sommar! Och det mina kära läsare är något som jag INTE fanns på kartan. Men jo han lovade det. Och tycke det vore bra om båten kördes lite mer än vd den gör idag!

Ringde sen Marie. Har inte träffat henne på typ 1 år. Körde dem till Nyckelviken och åkte sen hem!




Niklas har nu fyllt 26 BAST. Oj oj fatta? jag e 22år och ha 26år. Alltså vi börjar bli gamla. Det e hemskt!!

I fredags (igår) så var jg på intervju hos Juniflex. De verkde tycka om mig och skulle höra av sig om de hade någon tjänst i framtiden! (=
Så jag får traska vidare på April tills jag får något mer heltids jobb eller nått.

Imorn e det jobb *SUCK* vill inte. Har ångest blä blä blä!!!!!!
Men jobba bör man!!

Jag och Älsk gick äntligen igenom lite om vår ekonomi idag. Sååå skönt. Vi kom fram till att vi har det bra som det e nu. Men oavsett kändes det lättat att iallfall se hur mycket utgifter vi har och vad de går till osv!

Aja ska duscha ur färgen nu *hihi* spännande!!!


/// Linda & Sky 

Tjolahopp

Hej hopp Gummi *PIP*

Vet ni hur skönt det e med körkort och bil?
Alltså inte bara för att man är lat utan mycket för mit psyke.
Det är ett stressmoment mindre i min tillvaro. Att bara kunna bli trött/arg/ledssen och bara skita i de man håller påmd. Och sätta sig i bilen och åka hem. Det gör mig väldigt gott. + att jag slipper åka buss och behöva möta alla dessa människor som inte har ett dugg med mitt liv att göra!

Och en sak ska ni veta, jag e jäkligt bra på att köra bil! Iallfall när jag vill *hihi*


 
Nu står Erona och betar sig fet i sommarhagen. MMmmmm. Redan nue börjar det synas att hon ätit en massa färskt näringsrikt gräs i 1vecka!
Imorrn får hon nya skor på. Och efter det blir de RIDA av kan jag lova !!!



idag jobbade jag i Gurra stallet. Gick superbra. Hoppade in för en annan tjej. Det var såå härligt att träffa allt folk !
De verkade ärligt glada att se mig (=
Men kämpigt var det givetsvis. Att mocka 10000 tals boxar e ju inte i min värld vanligt längre. Så ack ack va ont jag har i HELA kroppen!!!

Ev. ska en tjej som jobbar där sluta till hösten och börja plugga. Och en annan tjej slutar så fort hon får nytt jobb.
Det betyder att det blir 2 st LEDIGA tjänster. Något av dem borde jag väl få?
Ska dit en sväng imorn tänkte jag. Och prata medP.chefen...SPÄNNANDE!!!!!

Och GUD jag har hitttat min dröm häst!!!!!!!!!!!!!
Han e typ SKY-HÖG, smuttsskimmel, valack och 3år. Han e sååååååååå vacker!!!


Sedan när jag kom hem hade jag ett missat samtal på mobilen från ett jobb jag sökt. Och de talade in på mitt telesvar. De verkade intresserade utav mig (=
Får se när de ringer  igen *hihi*


Nej nu ska jag köra ned bilen och ta Sky på en kvällspromenad och träna lite fot. Har lte falukorv kvar från gårdagens middag.
För övrigt skötte hon sig exemplariskt i stallet idag!!!!   ♥


det sprutar

E det normalt att en hund på ca 18-19kg och 9½ månad bajsar upp till 7ggr per dag???
Bara en fråga!

/ Linda

Stressad panikslagen dagen till ära

AHHHH fan fan fan fan har inte hittat varken mina nycklar eller korthållaren med alla viktiga kort i!!!
Efter 14.00 ska jag ringa Citys upphittar växel. Kolla ifall de fick in mina nycklar igår!
åh vad jg hoppas att det finns någon snäll själ därute som lämnat in dem!!!!!
Jag menar, vem har användning för ett par nycklar som de inte har en aning om vart de leder??!!

Sen var det ju så att igår innan jobbet så fickjag i vanlig ording brottom till bussen. Och hittade inte min korthållare. Så jag sket i det. Skulle endå inte handla när jag va iväg!
Men sen när jag kom hem leta jag igenom hela lägenheten och bilen. MEN INGET KORT!!!!!
Ahh ochnu på morgonen har jag oxåletat men inget hittat.
Sist jag använde det var när jag och Amanda och Tess åt på McDonken i onsdags eftermiddag. Så antingen ligge det i gammla stallet ppå bänken, eller i nyastallet i stall fickan, eller typ under motorhuven!!!!!!!!!!!!!!!
Ahhh måste hitta det!!



Nu ska jag göra lite picknick och göra mig i ordning. För jag och Sky ska ut och åka bil. Till Erona, till Gurra stallet, promenera i skogen, kolla efter mitt kort!
Får se om Sebbe hör av sig oxå. Vi skulle kanske gå ut med hundarna. Det e han somhar hunden NOVA som e superlik Sky!


åhh hoppas syster har det bättre med vädret än vad vi har. Hon e ju och campar.


Nej nu ska ja göra ett ryck.
Ni kan väl hålla tummarna för mig därute???

/linda



måndag tisdag onsdag torsdag

måndag: Körde upp i Farsta.  Klarade det. Körde sen till Erona.
tisdag: Hjärnsläpp
onsdag: Storstäda, McDonken, Amanda Tess, Lantmännen, Erona
Torsdag: jobba, tappa nycklar, alla kort BORTA

Utställning a là södertälje



Hejsan Hoppsan Alla undrerbara samt störda människor där ute.

I söndags bar det av till Södertälje. Nina(Skys mamma) och Sky skulle ställas ut.
Vid 8.a på morgonen kom Petra & Kenny & Kim och plocka upp mig Vanessaa Bingo och Sky.
Oj så stressade jag och Vanessa var. 15 min är MYCKET om man planerat in efter minuterna vad man ska hinna fixa innan man blir hämtad. Alltså så kom de15 min tidigare än sagt. *asg*


Här nedan följer lite bilder från moronpromenaden jag Bingo & Sky var på innan vi blev hämtade.
Vi gick ned till Skurusundet, Sky älskar att springa och leka där





Det e mycket som måste undersökas.
Lilla Sky är överallt på samma gång och sniffar och har sig.

Sen kommer vi återigen till den nyfikna delen av Sky. Den som hon inte riktigt styr över ännu.
Som här, Bingo skulle  dricka vatten och Sky efter såklart. Dock hade hon som vanligt för brottom att hon trilla i !
Oj Oj ni skulle hört mig, jag bara hoppa och ropa att Sky genast skulle gå uppp ur vattnet. Jag hade ju trots allt duschat henne kvllen innan!







Väl framme var det syrran som fick coacha mig igenom alla regel hit och dit. Hur allt fungerar osv osv haha det var mycket info. för min lilla hjärna.



Dom e ju för söta när de e koncentrerade. Visst e dom?? HAHAHA

Det var ruskigt varmt hela den dagen. Sky & Nina fick dela bur. De är såå söta tillsammans. Skulle lätt ta hem Nina oxå. Så jag vill super gärna vara hundvakt åt dem om de ska iväg.mmmm (=



Här värmer Petra & Sky upp, innnan det var dags att gå in i ringen.
Tycker hon e så fin min lilla prinsessa!


HeHe ja här kan man ju fråga sig vad de sysslar med. Men det e Kenny som typ försöker visa Pera hur hon ska göra *asg* Petra & Kenny e såå söta tillsammans haha


Titta så vackert min lilla dam står?!
Och ser ni vilka bakmuskler hon har fått???!!!


Det e bra Petra.
Rak i ryggen.
Vem vet du kanske oxå får poäng om du stter så där fint hehe



Här har vi bara en liten demo. på vad som kallas Vit m. äkta sol = Fortfarande lika vit



Efter tävlingen åkte jag och Sky hem till min pappa och gammel tiken.


De vart kvällspromenad vid eken.
Fy vilket härligt  väder det var hela de dagen!










Sky fick en 1.a i första omgången. Och blev placerad 3.a i andra omgången!
Fin fina tjejen..




/
/

L
I
N
D
A



RSS 2.0