BannerFans.com

21.a November

Hejsan Hoppsan..

Nu har det hänt mycket, återigen.
Vi har lämnat tillbaka hästen Basilika. Den visa sig inte vara som säljaren beskrivit. Helt tokig.. Ägarna har icke svarat på sms Petra skickat och frågat hur allt går osv. Det är trist. Även fast vi lämna tillbaka henne, så är de ju trots allt ett djur, som vi brydde oss om!!
Hur som, sen så hitta vi en häst vid namn Coy, en island/arab. Vi tänkte ta honom på foder om han gick ienom besiktningen, dock gjorde han ej det.. Fick en massa fel på bena )=
Går inte för oss, då Jag ska träna hoppning och den sall årkahållas igång 7 dggr i veckn. jaja hur somså, suckade vi av oss. Och bröja om letandet, återigen. Ringde nu denna kväll på 2 st. Som är intressanta. Ska titta imorn på ett sto som är 9.år och 151 hög. Det ska bli ssppäännannddee. Om allt går som vi vill kommer denna häst till oss snarast möjligt, och vi börjar ha henne på prov/foder.. Åhh vad jag hoppas att allt klickar och stämmer.
Om inte denna häst passar, har vi en annan häst som vi ska kolla på.. allt känns bara stört jobbigt just nu. Att det ska vara sååå jädrans svårt?!
Antingen e den för gammal, för ung, fel färg, för liten, för hög osv osv.. He he mn nu hoppas vi att vi hittat hästen med DET!!

För övrigt trivs jag bra e det nya stallet vi fyttt till. Inte för att vi har någon häst förtillfället att rida. Men jag e där nästan lika mycket endå hihi..

Med Sky går det bara bättre och bättre. eftersom jag har det lite knapert på pengarfronten just nu, så håller vi oss till lydnad just nu. Och om jag ser över det stora hela. Så går det väldigt bra. Dock är jag en sådan person, om någon säger att: Oj vilken lydig hund du har.! Så ser jag typ bara det som Inte är perfekt ännu. Hihi men eman perfektionist så är man. Dock väldigt tröttsamt..

Åh snart ska Skyèn få havsysskon... mmmmmmmmmmm ska bli så myspys ♥

Något som förföljer mig & Jag ( ; det är Tröttheten. Helt sjukt trött. Härom dagen påväg till en kund, var jag extremt nära till att somna vid ratten. Oj vad läbbit det var INTE kul!! Ska köpa en sådan där hälsokur när jag får lön, och se om den kan hjälpa mig och min Trötthet )=

MMmm Niklas, mitt Älskade ♥ han e det bästa som hänt mig tror jag. Helt allvarlig.!!! Oavsett trötthet, grinigt humör, upptagen och allt det där jag hela tiden är. Så får jag höra varje dag att han älskar mig och hur fin jg e. Och det är jag såå extremt tacksam över. I ♥ Niklas  ...   (:

 

På jobbet går det bra. Önskar dock att jag kunde jobba lite mer. Men jag klarar inte av det.. Och det blir jag oxå väldigt ledsen och trött över. Jag menar Nu Idag jobbar jag ena veckan 24 timmar andra veckan typ 15 timmar. Och dessa få timmar känns som mer än heltid.. Sååå tröttsamt...

 

hur som, nu ska jag lägga mig och titta på film, med min underbara Älsk ♥. Sen blire sovtajm (=

 

Ha de gött


RSS 2.0