BannerFans.com

7/9-09

Hejsan..

Fy vad mycket man har i görningen.. Så mycket papper hit och dit.. Det ska fyllas i här, det ska kontaktas där, osv..
Och vrför ska det vara så otroligt J'vla trögtför mig att ta tag i sådana viktiga saker????!!!
Jag fixar det ju alltid, till slut. Men önskar bara att jag kunde ta tag i AllT viktigt med en gång. Ibland får jag "ryck" och då går det undan kan jag lova. Och OJ vilken skön känsla jag fylls md när jag väl gjort det..
Som i skolan när jag hade "bra" veckor. Då kunde jag sätta mig ned och lägga fram ALLA läxor på bordet och sen sitta där tills jag hade gjort dem! Oj vad duktig jag var då!!
Bara något jag går och funderar över ilband, typ ALLTID!!!  ....


 

Igår var det ju städdag i stallet. Tjafs i vanlig ordning. Men fick hagen och våra sadelkammare i  ordning iallfall. Sen att jag tycker, att det finns miljoner fler saker att ta tag i e en annan grej..

lektionerna med Jennifer & Penny gick toppen. Och Erona skötte sig bra ♥

Idag var jag först över till Manids. Vi lämna Sky hos Maja. Och så drog vi till Ams. Amanda skulle skriva in sig och prata lite.. Det gick bra. Vi 2 är i samma sitts nu. Så på så vis känns det bra. Då kan vi pucha varandra!

Sen blev det stallet. Vi försökte oss på att rida ut med Maja & Sky MEN. Men Maja  var inte pigg på attt följa oss med ut.Så vi fick vända. REd på volten istället. Och det gick Toppen. Lär inte kunna gå imorn ( ;


 

Har iallfall kontaktat April idag. Så de kan skicka mina arbetsintyg. Och väntar på papprerna från Vasa. Sen tror jag att jagär färdig att skicka in ansökan till Alfa. Har oxå skrivit ut cv + personligt brev tills på onsdag. Känns bra (=


 

Älsk ♥ har vart såå gullig senaste. Hmm man bli nästan lite fundersam ( ;
Men de e väl bara att tacka och ta imot?!

nej nu e det dags att göra sig i ordning för natten Ciao


5/9-09..

God Kväll !!

UNGERN-SVERIGE = 1-2.......... SWEDEN ROCKS..!! HELL YAAA

Tjo (=
Sky har legat i hårdträning nu i några dagar. Dock halta min lilla "fis" igår. Vet inte anledningen S= Tror det kan vara så att hon antingen sträckt sig när hon sprungit i skogen, eller om hon blivit kall efter simmningen och hon efter det stäckt sig lr något. Idag halta hon imorse, men resten av dagen inget, lite markering bra.. Hmm så idag och imorn söndag,och måndag blire vila för damen. Det skadar ju inte att ta det lilla lugna mitt i tränigen heller

 (0=



Idag har jag bara haft en enorm förkylning, lite hängig. Annars ok. Rastlös i vanlig ordning. Så eftersom Sky ska ta det lilla lugna nu i ett par dagar så åkte vi över till pappsen och hälsa på! Har saknat Tess såå mkt nu  ♥ Vi borsta och mös lite hemma hos pappa. Sen åkte vi hem igen..

Älsk♥ och jag kolla på Sverige matchen. Sen åkte jag och hämta Marie med Isac. Så nu sitter vi här med varsitt glas vin och degar i soffan..



Aja imorn är det först lektioner för Penny & Jennifer. Sen städdag i stallet. Kanske ska röra på lilla Bartje oxå hmm...
Hur som så blir det en låång dag !!!
Ha det nice
( ;

Bra jävla sygg man e, eller?


3/9-09


Jasså så sitter jag här med min galne lille flicka, halvt om halvt i knät, halvt om halvt i ansiktet, emellanåt en snabb vända in i sovrummet för att i nästa sekund komma inhoppandes på 2 ben med MIN -PORR KANIN- mellan sina huggtänder!!!! Ja min lilla Sky`pe ÄLSKAR att reta gallfeber på sin matte. Men OJ vad jg tycker hon är söt. Och nu har vi juh bytt köttfoder igen, redan nu märks det skillnad. För i det stora hela så har hon alla 4.a tassarna på jorden. Men visst sådana här "Ryck" det får ju vilken unghund som helst!



 


 

Idag sov vi först ut. Vakna och kände mig lika sjuk som igår. Men efter mys med Älsk ♥, som gjorde frukost åt mig. Så kände jag mig bättre.. Tog tag i vår lilla utepats, som BEHÖVDES. Samlar så lätt   på sig en massa skit när man har mer plats. Fattar inte varför det blir så. Men OJ OJ vilka äckel päckliga spindlar, skalbaggar och äckel det finns här bakom. BBLLÄÄÄ. Och det är INTE små spindlar vi talar om, utan FETA jävlar !!!!
Några prylar som ska kastas kvar. Men dem får Niklas hjälpa mig med. För jag tänker INTE bli upp-äten av de där äckliga varelserna som finns/lever under grejorna.

                                           
Saknar mitt mörka hår.. 


Det visa sig vara fint och varmt ute i morse. Så drog till stallet för att ta Skyèn och Erona på en ridtur. Vi red en skogstur på 1timme. Sky sprang med och röjde skogens alla träd och berg ur vägen för mig och Ronis. HIHI Hon var såå duktig. Kom det någon så brydde hon sig knappt omdem. Hon titta lite sen sprang hon ikapp mig och Ronis. Men Oj vad hon trivsmed att springa och röjasådäri skogen. Och snabb är hon. Hon ligger precis bakom när jag låter Erona sträcka ut i en galopp.
Träna oxå på att INTE följa med mig ut i hagen. Gick ganska bra faktigst. Men vid fodringen hade hon tydligen "glömt" vad vi just tränat på under dagen. Så då blev det koppel på uppe på stallplan!!


 

Senare idag ringde Arbetsförmedlingen och gav mig tid och plats till en Rekryteringsträff hos Hemfrid, nästa vecka. Så det är nu bara till att skriva ett Snyggt CV och ett bra personligt brev. För det skulle man ha med sig. Så nu jäklar ska jag peppa mig själv och vara på ett gymt bra humör den dagen.. (=

Det finns ett program via Ams.se som gr bra exempel på Bra CV som jagtänkte ta hjälp utav. För jag har nog aldrig skrivit ett "rikigt" CV tidigare. Utan mer personligt brev..

Hmmm vi får se hur det går..


Prata med Kusin idag oxå. Oj vad jag vill åka ned till henne. Visst kan man alltid ta bilen ned över några dagar. Men det är trots allt 60mil. Och ca 800kr i bensin, sen måste man leva de dagarna oxå. Typ ät och kunna göra något kul. Så hade jag typ 2000kr så skulle det gå. Men nu när jag är utan jobb och framtiden är osäker för jobb, så vågar jag inte riktigt sticka iväg sådär ... hmm.. Någon som har typ 1500kr över till lilla mig??



Nej hmm nu har vi vart ute på en kvällsis och simmat. Eller SKY har simmat och jag kastat pinnar. Ska gå på en "bajsis" nu sen lockar sängen tror jag...


Den 2/9 -09

Jaha så är man sjuk IGEN!!!
Förra veckan var jag dålig. Sen blev jag piggare 2 dagar. Och nu sitter jag här och mår skit IGEN.
Jag är febrig, hostar, förkuldoch halsen är dum igen )=

JAJA nu när man är så gott som arbetslös IGEN så skadar det väl inte att vara sjuk. Jag menar hellre sjuk nu än när man har jobb!!!!!
Ja var på Arbetsförmedlingen återigen. Hos Tant Psykolog. Och fick prata ut ordentligt. En annan äldre damsom arbetar där, som har kontakt med arbetsgivare lite här och där, var påplats. Hon skulle kontakta Hemfrid och höra om det fanns någon möjlighet att jag fick träffa dem IDAG. Men tydligen gick inte det, för hon ringde aldrig upp mig igår )=
Nu hoppas jag på att hon ringer innan veckan är slut och talar omnär rekryteringsträffen blir nästa vecka istället..
Vore toppen att iallfall få pröva på att jobba med Hemfrid. För de har alla möjliga tjänster inom företaget!...



                                                 Det e ganska fint där vi bor..



Nu har äntligen vi lagtom foderstaten till lilla Sky.
Hoppas på lite lugnare tempo framöver hahaha



Nej nu ska jag ta och tvinga i mig något att äta.

Sen är det dags att kolla tvätten igen. Har snart tvättat ALL  tvätt (=

Sallet blir det tvunget att åka ut till. Bör röra på lilla Ronis. För snart har vi dragkrok på bilen. Och då blir träning av ute på Gurra stallet. Hon måste vara i fin trim då ♥

/// Linda & en snarkade Sky


RSS 2.0