BannerFans.com

Avklippt

Jag ser världen med nya ögon nu. Jag är mycket stark nu. Jag stärks för var dag som går. Det finns många hinder i min väg som jag stött på. Och kommer stöta på. Men jag klarar dem. På ett eller annat sätt.

Jag har nu återigen börjat "klippa" av, plocka bort, valt bort vissa i mitt umgänge. Dem som ger mig negativ energi för jämnan och inte har destsamma syn på livet och människans livsspel, som jag har.

Jag har "klippt" av en vän. En person jag känt i ett antal år. Personen i fråga har jag länge tvivlat på om hon skall få finnas i min värld. Saker och ting kom upp för en tid sedan. Varav det hjälpte mig att ta ett beslut. Och det är nu gjort! Att ha någon i sin närhet som inte känner sig själv, som inte vågar ta tag i sig själv, erkänna att hon är svag och kan behöva hjälp. Som inte ser att hennes umgänge redan har läst av henne för länge sedan. Att de flesta ser henne som en falsk människa, men kan vara bra att ha i akuta situationer. Dem som finns kvar vid hennes sida är dock inte bättre själva. Likaså jag själv har inte varit bättre själv. Då jag "halvdant" fanns kvar, men tog aldrig steget bort!
Men nu har jag gjort det och det stärker mig ännu mer!


Jag och V. har verkligen funnit varandra. Han ger mig styrka och hopp.
Han tar mig till de världar av njutning jag inte trodde fanns att finna igen.
Han är en helt otrolig människa min V.
Jag känner fortfarande att allt jag gör med honom är härligt roligt kul mysigt ahh det e bara skitbra helt enkelt



Du har väckt en lust hos mig som gör mig beroende...
Beroende utav DIG!


SOL & BAD

Mycket fläng.. Fläng hit fläng dit. Haft alla 4.a hundar själv hemma nu i en vecka. Puhh jobbigt med valp och Diviga tikar hahahahahaha ( ;

Har sökt ett arbete förra veckan. Ska ringa dem och tjata lite så jag kan få komma på en intervju.... Vore såå klockrent om jag fick det jobbet!! E lite skraj bara *hihi* klarar jag det, kan jag jobbet? *hehe* får så töntigt dåligt självförtroende när det verkligen är något jag vill ha!!!


Tankarna har snurrat en massa fram och tillbaka + PMS så aa humöret har inte vart lätt att hantera om man säger så.
Men så har man ju den underbaraste pojkvän som inte vänder ryggen till av rädsla när jag behöver honom som mest. Så det går lättare allting då!

Har tvekat och ifrågasatt mina känslor säkert 100.a gånger denna vecka. Men det börjar klarna nu.. Han e helt enkelt underbar!! Och efter denna helg har det bevisats att VI 2 hör verkligen samman. Sen får tiden utvisa var vi hamnar =P



Mycket sol nu.. Vill ha SEMESTER VILL VILL VILL VILL!!!!!!!!!!


RSS 2.0