BannerFans.com

Det gör ont..

Det gör ont fortfarande...
Jag är såå lycklig och glad och lugn idag. Har funnit någon som finns där för mig. Som vill och försöker förstå sig på mig... Trivs förbannat bra med honom, vad vi än tar oss an att göra så har vi alltid roligt tillsammans..

Men ännu idag trots en sådan lång tid efter gör det fotfarande ONT!
Den där Han, han tror han skulle göra det lättare för mig när han gjorde som han gjorde. I själva verket gjorde han det enkelt för sg själv... Jag har idag fått många svar på många frågor.. Att du inte kunde vara ärlig och varit öppen med dina inre tankar?? Varför?? Skyll INTE på mig.. För det var bara du som var feg.. Jag öppna mig helt HELT OCH HÅLLET!!! Helt och hållet för dig!! Jag visa sidor jag aldrig visat för någon tidgare!!!
Jag försökte allt i min makt att hålla Oss uppe !!! Att få höra allt bakvägen gör något grymt ont! Med många svar i handen idag, så är jag såå grymt ledsen över att du inte kunde förmå dig att öppna dig för mig! Jag fanns ju där! Hela tiden, alla dygn, dagar, veckor, månader, år...........

Att folk runtomkring mig talar såååå JÄVLA ILLA om mig. Det gör så jäkla ont! Sjukt ont... Jag föröker allt jag kan för att tränga bort dem.. Låta det vara. Låta dem snacka skit och bete sig som de dåliga männsikor de är! Men det är grymt svårt!! När jag har försökt såå mycket att göra dig glad och nöjd och sedan få höra att jag inte alls fanns där för dig. Att jag inte lyssna?!!!!!

Jag har fått höra saker som att du skulle slagit mig.. Det har du aldrig gjort och skulle aldrig göra..
De har även sagt elaka saker om oss, att vi bråka ofta och högt.. Att du skulle vara dålig för mig och jag för dig.. Dessa människor är dem vi haft i vår närhet under hela vårt förhållande.....

Varför kunde du inte gjort det snyggare???
Jag har såå jäkla ont!
Jag vill inte ha dig tillbaka. Jag vill inte ha det vi hade.. Men det gör endå såå förbannat ont!!

jag är så förbannat skör................................................

..Semester..Flytt..

Så har man snart haft 2 veckors semester.. Enbart varit hemma och tagit det lungan för första gången i mitt liv tror jag =P
Det som stått på min lista var: Flytta till mitt hjärta, träna lillan att bli rumsren, tvätta, städa ut stugan efter flytten, byta olja på bilen, pussas med mitt hjärta, hitta natur i området, gå och lägga mig när jag vill, bada varje kväll.. A typ, bara ta hand om mig själv och göra vad jag vill!!
Har känt mig riktigt självisk under dessa dagar. Sky min bebis hon har vart hos pappa min och jag har bara "varit". Att ligga i badet och mysa det har inte funnits på min världskarta sedan jag var liten. Och vadå lägga en ansiktsmask och måla tå naglarna? jomen det har jag allt lyckats med!!


Det som stör mig under denna ledighet är alla dessa tankar.. I vanlig ordning måste jag jobba med mig själv. Att gå runt och vara ledig på det här viset är INTE någe som brukar förekomma i min värld. Och genast när jag har stressat ner och börjar andas, bara njuter. Då börjar oron komma tillbaka smygande. Börjar tänka..
När jag mår som bäst då r det något inom mig som säger STOP VÄNTA NEJ, det här stämmer inte. Börjar leta efter fel hos mig själv. Och börjar reta mig på saker och ting. Varför kan jag aldrig bara låta mig själv vara glad oh lycklig?? hmm aja men nu när jag iallfall märker av mitt beteende är jag på god väg iallfall!!


Nu har jag alltså ÅTER IGEN flyttat. Ja det e sant.. hmm hur många gånger har jag flyttat bara detta år??
1. Från Niklas till Bilen/Petra 2. Till Morsan 3. Till Stuga på Ingarö 4. Till Victor 5. Till ?
Alltså varit på resande fot i typ ett halvår nu =S
Jag är såååååååååååå trött på allt flyttande nu!! För något år sedan var det fortfarande kul/spännande men nu? Ne nu e det inge kul längre )=



*Sedan jag var 16 år har jag flängt runt på egen hand.. E trött på det nue!
*Bodde mina första 9år i Tumba med mor min och hennes snubbe och hans dotter. Bodde hos pappa min varannan helg, han bodde lite varstans de första åren ..
Sen flytta mor min till Nacka med sin nye snubbe. Och fortfarande hos pappa varannan helg. Men då hade han ett fast boeende iallafall (=
*När jag skulle fylla 17 flytta jag in hos min första kärleks familj ute på värmdö. Vi bodde delvis hos min mamma de första månaderna. Tills vi tröttna på dem.
*Sen skillde sig Killens föräldrar. Då flytta vi längre ut på värmdö med hans mamma. Vi hade eget hus vi renovera, på tomten. Ca ett år efter gjorde jag slut.
*Träffa en ny kille. Bodde delvis hos hans familj över en sommar.
*Bodde hos mor min i någon månad.  Var på praktik i Sälen i 2måander. Kom hem, gjorde slut med killen.
*Flyttade ihop med min tjejkompis och hennes bekant. I Gurra (värmdö) Bodde i 3.e hand i ca 2 månader
*Flyttade vidare med min tjejpolare till en störrre lägenhet i Orminge. Bodde svart i 2.a hand. I ca 2 månader.
*Flyttade hem till mor min igen. Ca en månad.
*Bodde hos min tjejpolare i Fisksätra i ca två månader.
*Flytta hem till mor igen. Beslöt mig för att hitta något helt eget!
*Hann inte det.. Träffa en ny kille. Flytta ihop med honom.. Bodde där i 2år.. Sen gjorde han bort sig..
*Bodde lite här och där.. Sen hos mor min, sen hos Petra. Nu har jag flyttat IGEN, denna gång till Sundbyberg...
Vi väntar på att få en större lägenhet ute på Värmdö. För det är där jag vill bo! Och när vi väl fått en lägenhet där, då flyttar jag inte förens vi blir vräckta!!!!!


 

 


RSS 2.0