BannerFans.com

funkar?

BostonGurka
funkar fortfarande?? Hmm kan ju testa iallfall <3

Vad händer?

Nu e jag ledsen och nervös..
Har frågat Älsk om något jag är livrädd för. Men frågan måste ställas. Hoppas bara han är Ärlig.
Det är det viktigaste för mig iallfall!!

...

Min Vardag

Yes ni läste rätt. Jag börjar få en vanlig vardag. Alltså rutin på mitt liv.
Om det e kul? inte särskilt..

Varje morgon Mån-Fre ställer jag klockan på 05.56. Sen är jag antingen pigg och kliver upp med en gång eller ligger och snozzar typ 10-30 min haha.
Vaknar alltid till utav Niklas klocka som börjar ringa vid ca 04.30. Men har vant mig och sover vidare. Men härom dagen klev jag upp 05.20. var jättepigg så varför försöka sova, och kliva upp 40 minute senare och vara ännu tröttareän vanligt?!
Är jag pigg så kissar jag Sky`san utanför porten. Sen blire till att "göra morgon", sätta på vattenkokaren, tvätta ansiktet, ge Sky mat, dricka te och en frukt framför datorn, bädda sängen, plocka i ordning i vardagsrummet, diska om jag har tid, sminka mig, äta frukost och plocka ihop någon lunch till jobbet, promenerar ner till bilen. ( bilen står en bit ifrån där jag bor)

Måndagar: Jobbar jag ute på Värmdö, 10-17. Många timmar hos en kund men hos dem gör jag ALLT. Då menar jag, bäddar nytt, diskar, plockar, vattnar blommor och all övrig städning. Tar oftast en "power nap" Annars skulle jag inte klara hela dagen. Och en "kissis" med Sky. Sky får vara inne hos denna kund och det är jag glad för. Då slipper jag den stressen av att hon ligger i bilen. När jag väl är klar åker jag antingen en vända förbi Petra och valparna. Eller åker hem. Väl hemma är jag trött och oftast grinig. Retar mig på typ att Niklas inte tagit katternas låda/plockat in tvätten/tagit upp ev. post osv osv.. Städar och plockar lite hemma. Sen laga vi oftast mat, Niklas lagar jag plockar fram. Sen dör jag framför tvn. tar en sväng med Sky i kylan. Ger henne middag och så somnar jag framför Niklas film Planet Earth..

Tisdagar: Åker till stallet så tidigt jag orkar. Snackar en del skit i stallet. Rider och pysslar. Sen är det raka vägen till Älgö där jag jobbar varannan Tisdag 13-17. De andr tisdagarna är inte bestämmda ännu. På hemvägen brukar jag stanna till och handla mat. Väl hemma, gör vi middag eller ätr rester. Pillar på datorn, planerar min vecka. Dör framför tvn osv

Onsdagar: Jobbar ute i Gutavsberg 8-12. Eller jobbar här i Saltsjö Boo 8.30-13.30. Åker till stallet rider fixar och det vanliga, kommer hem sent. Grinig i vanlig ordning, trött och sliten. Irretarar mig på saker hemma som inte är gjort. Antingen håller jag det inom mig och muttrar mest. Eller så råkar Niklas eller djuren få känna på mina utlopp... Sen går den vanliga rutten under kvällen..

Torsdagar: Jobbar "hemma" typ en granne, varannan vecka. Eller ute på Värmdö. Ännu en "ledig" dag från stallet. Rastlös men trött, försöker ta tag i saker jag aldrig tar tag i. Hör av mig till vänner/familj jag borde göra oftare osv. Städar hemma. Lagar mat osv..

Fredagar: Denna dag jobbar jag förmiddag, åker antingen n sväng till stallet. Eller hem. Nu beror det mycket på om Jag ska jobba i tallet dagen efter ellerom Niklas ska jobba dagen efter. Oftast blire lite mys iallfall. Någon god middag som Niklas gjort och lite dryck.. (= men båda e oftast trötta så vi lägger oss endå tidigt. (=

Lördagar: Jobbar jag i stallet är jag där från 7.15-17 ca. Sen död hemma resten av kvällen.Men e jag ledig blir det sovmorgon. En längre sväng med Sky. Städar och pular hemma. Kanske åker och kollar i affärer med Niklas. Bara lugnt..

Söndagar: Stall dag. Åker ut på förmiddagen om jag inte jobbar där hela dagen. Håller lektiner, rider och fixar. Sen är det hem för att förbereda sig för Måndag.

 

Tro inte att Sky bara får vara hemma. Hon ärmd mig hela tiden. Hos vissa kunder får hon följa med in hos andra inte, då ligger hon i bilen.Nu under vintern blir det baa korta promenader. Men till våren sätter träningen igång igen. Då följer hon med ut och rider och vi tar långa prmenader i skogen, spårar m.m (=

A typ shär är det just nu. och jag vantrivs med det vardagliga. Men börjar snart min ADHD utredning sådå blire lite snurr igen (;
Ha det// Linda


RSS 2.0