BannerFans.com

Kattstallet

Gå till startsidan Jag vill flytta hem

Jag vill komma hem

En varm bädd, mat varje dag och ett kärleksfullt hem. Det är vad katterna på Kattstallet önskar sig. Med ditt stöd kan vi hjälpa ännu fler av Stockholms hemlösa katter att få ett värdigt liv.

Se vilken katt som skulle passa dig bäst
Har du hittat en hemlös katt? Läs mer


Vi behöver din hjälp!

Vårt mål är att förbättra de hemlösa katternas situation i Storstockholm och ge dem ett hem. Kattstallet är en ideell förening, utan ekonomiska bidrag från stat och kommun. Vi helt beroende av våra volontärers insatser och stöd från allmänhet och andra ideella organisationer.

Vill du också vara med och stödja driften av Kattstallet i Åkeshov?
Sätt in ett valfritt belopp på PlusGiro 36 34 24-3.

Vi behöver inte bara ekonomiskt stöd - du kan också bidra med ditt arbete och din kunskap


Bild på katten Molly

Vad gör vi?

Kattstallets uppgift är att ta emot hemlösa katter för att sen omplacera dem till nya hem. Under 2008 tog vi hand om 300 vanvårdade och övergivna katter. De blev kastrerade, veterinärbesiktigade, vaccinerade och ID-märkta. 255 stycken fick också nya hem.

Kattstallet drivs av föreningen Stadskatten, som är en ideell förening. Det betyder att vi är beroende av volontärer, bidragsgivare, sponsorer och andra som vill katternas bästa. En katt förtjänar ett kärleksfullt hem och omsorg. Katter är speciella djur med speciella behov, därför informerar Kattstallet om god katthållning. Genom informationskampanjer försöker vi påverka organisationer, myndigheter, veterinärer, djurägare och andra intressenter för att höja kattens status i samhället.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0