BannerFans.com

Gravid? Känslor?

Mina tankar snurra in på att bli med barn tidigare idag när jag prata med en vän.
Vad skulle jag göra "idag" om jag blev gravid?
Skulle jag behålla Henne/honom?
Skulle jag göra abort?

Ärligt talat så är jag otroligt osäker. Och det gör mig än mer osäker. Jag har alltid varit 100.a på att jag inte ska ha barn nu idag eller imorrn. Men det senaste året har jag fått extrema moderkänslor. Nästan en saknad. En saknad av någon jag aldrig haft! E inte det lite udda? eller e det normalt?
Tänk om allt vore lite enklare gjort. Att vi kvinnor kunde ha en mindre "tankehjärna" . Och inte behöva grubbla så otroligt mycket jämnt över allt och inget?! Visst det är suveränt att vi kvinnor trots allt tänker och grubblar och planerar MEN det skulle kanske kunna sänkas några grader?



Sedan funderar jag på när vissa av mina vänner ska växa upp! Alltså kunna slita sig ur dåliga vanor, slita sig ur en annans makt över en själv. Jag har en vän som behandlas som skit av en kille som hon varit tillsammans med. Samtidigt har hon stor del av det beteendet pga att hon är för "feg" - "svag" . Hon måste lära sig stå på  sig. Hitta tillbaka till sig själv igen. Att hon vågar lita på sig själv helt enkelt- Och det spelar ingen roll om ag säger rakt ut att: honom borde du kasta i sopporna och gå vidare. För så lätt är det inte efter en längre tids av-påhoppande förhållande..
Áck Ack dessa små systrar. Men en dag har de gått igenom detta alldeles själva och kommer bli 10 gånger starkare !



se ya

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0